Επικλινείς σε βάση

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΕΠΙΚΛΙΝΗΣ ΣΕ ΒΑΣΗ

Οι ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης λαδιού επικλινής σε βάση της Euroinox είναι ιδανικές για χωρητικότητες άνω των 80.000 lt. Ο πυθμένας έχει την κατάλληλη κλίση έτσι ώστε να οδηγεί το προϊόν στην ολική εκκένωση. Σε χώρους με χαμηλό για τις επιθυμητές χωρητικότητες ύψος είναι η ιδανικότερη λύση αφού σε συνδυασμό με επίπεδη οροφή μπορεί να εκμεταλλευτεί ως και το 95% του χώρου σε ύψος. Η τοποθέτηση τους απαιτεί βάση αντίστοιχης κλίσης με τον πυθμένα, μεταλλική ή από σκυρόδεμα.

Οι χωρητικότητες των δεξαμενών αυτών μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 700 mκαι οι διαστάσεις τους επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου για τον οποίο προορίζονται

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης μανδύα για θέρμανση του ελαιολάδου.  Σε δεξαμενές μεγάλου όγκου που βρίσκονται συνήθως σε εξωτερικό χώρο υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης σερπαντίνας σε συνδυασμό με αργόστροφη πλευρική ανάδευση έτσι ώστε το ελαιόλαδο να μην παγώνει.

Το υλικό κατασκευής αυτών των δεξαμενών είναι ανοξείδωτος χάλυβας τύπου AISI 304 με εσωτερικό φινίρισμα 2Β και εξωτερικό Fioretto, με πιστοποιητικά χημικής ανάλυσης του χαλυβουργείου και βεβαιώσεις καταλληλότητας επεξεργασίας ελαιόλαδου.

Οι συγκολλήσεις γίνονται με τη μέθοδο Argon -Tig σε προστατευτική ατμόσφαιρα αδρανούς αερίου υψηλής καθαρότητας.

 

Gallery

Search euroinox.gr