Εταιρία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Προφίλ Εταιρείας

Η πολυετή γνώση και πείρα του ιδρυτή της EUROINOX Κ. Νικήτα Γαβαλά ( από το 1982 ) σε συνδυασμό με το πεπειραμένο, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας, έφεραν την Εταιρεία μας στις πρώτες θέσεις της βιομηχανίας ανοξείδωτων δεξαμενών πάρα πολύ σύντομα, όπου και εδραιωθήκαμε έχοντας πλέον καταξιώσει ηγετικό ρόλο στον κλάδο μας.

Η EUROINOX ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Ι.Κ.Ε δραστηριοποιείται σε όλον τον Ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό με εξαγωγές ανοξείδωτων δεξαμενών σε Ευρωπαϊκές χώρες ( χώρες της Βαλκανικής Χερσονήσου, Κύπρος, Γαλλία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Βουλγαρία κ.λ.π ) αλλά και εκτός Ευρώπης   ( Αμερική, Καναδάς, Ιορδανία, Τζέντα, Λίβανο κ.λ.π )

Σκοπός Εταιρείας

Η εδραίωση της Εταιρείας μας στο χώρο πραγματοποιήθηκε μέσα από ποιοτικές και πρωτοποριακές κατασκευές. Σκοπός μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε είναι να μελετάμε ξεχωριστά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιούν απόλυτα και θα διευκολύνουν τον εκάστοτε πελάτη μας.

Η δουλειά μας φυσικά δεν σταματάει εκεί αφού παρέχουμε ολοκληρωμένο after sales και παραμένουμε δίπλα στον κάθε πελάτη ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου μας.

Η συνεχής παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων, έρευνες σχετικές με καινοτομίες του κλάδου μας και η τήρηση συστημάτων ποιότητας από την Εταιρεία μας έχει φέρει ως αποτέλεσμα οι ανοξείδωτες δεξαμενές που κατασκευάζουμε να είναι πάντα κορυφαίας ποιότητας και σύμφωνες με τα διεθνή πρότυπα και κανονισμούς του κάθε κλάδου που απευθύνονται.

‘Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης από μεγάλους Οίκους ( Outokumpu, Alfa Laval, Evoguard, Inoxpa κλπ ) συνοδευόμενες από αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Με σταθερά βήματα, καθημερινές βελτιώσεις και συνεχής επενδύσεις η EUROINOX ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΑΒΑΛΑΣ Ι.Κ.Ε συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του χώρου προσφέροντας στους πελάτες της κορυφαία ποιότητα, συνέπεια, εξυπηρέτηση αλλά και αξιόπιστο after sales.

Το όραμα του ιδρυτή μας Κου Νικήτα Γαβαλά συνεχίζουν πλέον με την ίδια αστείρευτη όρεξη και αγάπη, αλλά και με νέες ιδεές τα δύο του παιδιά Γιώργος και Αλεξάνδρα.

Search euroinox.gr